6946431753 Ελίκης & Καραϊσκάκη Γεώργιου 18, Αίγιο
hero image
 
 
 
 
 
ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ
ΥΔΡΟTECH | Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αίγιο Αχαΐα


Η επιχείρησή μας “ΥΔΡΟTECH” η οποία βρίσκεται στο Αίγιο, είναι κοντά σας για να αναλάβει οποιαδήποτε υδραυλική εργασία και εγκατάσταση επιθυμείτε αλλά και για να λύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες των πελατών ποικίλουν, εμείς μπορούμε να αναλάβουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες εργασίες όπως από μία απλή αλλαγή του διακόπτη ύδρευσης μέχρι την αντικατάσταση ή ανακαίνιση των υδραυλικών σας εγκαταστάσεων.

Ο έμπειρος υδραυλικός Τασόπουλος Δημήτρης, είναι κοντά σας και πάντα έτοιμος για να ανταπεξέλθει άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε έργο κατασκευής, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών στο Αίγιο και σε όλη την Αχαΐα.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
όλο το εύρος των απαιτούμενων υπηρεσιών στο χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση στις πιο προσιτές τιμές.
 
  Υδραυλικές Εγκαταστάσεις
  Ανακαινίσεις μπάνιων – κουζίνας
  Επισκευές υδραυλικών βλαβών
  Εγκαταστάσεις πυρόσβεσης
  Εγκαταστάσεις αποχέτευσης
  Τοποθετήσεις Ειδών Υγιεινής
  Αντικατάσταση σωληνώσεων μπάνιου, κουζίνας
  Έλεγχος διαρροών
 
 
Διαθέτοντας βαθιά εμπειρία στον χώρο είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε, παρέχοντας άμεσα και υπεύθυνα τις υπηρεσίες μας με στόχο τα πλέον άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα.

Η ποιότητα εργασίας μας, η συνέπεια παράδοσης, σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων υλικών σε κάθε υδραυλική εργασία που παραδίδουμε, αποτελεί εγγύηση για το όνομά μας και την πολυετή εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αίγιο, το Διακοφτό, τα Καλάβρυτα και όλη την Αχαΐα κατόπιν συνεννόησης.