6946431753 Ελίκης & Καραϊσκάκη Γεώργιου 18, Αίγιο
hero image
 
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΥΔΡΟTECH | Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αίγιο Αχαΐα


Με τον όρο εγκατάσταση θέρμανσης εννοούμε το σύνολο των συσκευών, κατασκευών και αυτοματισμών που απαιτούνται για την προσαγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους του κτιρίου με σκοπό να καλυφθούν οι θερμικές ανάγκες και να ελαχιστοποιηθούν οι θερμικές απώλειες ώστε να διατηρηθεί η εσωτερική θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα. Κάθε σπίτι και κάθε επαγγελματικός χώρος έχουν διαφορετικές ανάγκες για θέρμανση.

Η επιχείρησή μας “ΥΔΡΟTECH” η οποία βρίσκεται στο Αίγιο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο, μπορεί να δώσει άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις για την θέρμανση οικιών και επαγγελματικών χώρων σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας δίκτυα θέρμανσης, αλλά και τοποθετώντας σωστά συσκευές και προϊόντα θέρμανσης.

Πραγματοποιούμε μελέτη και καταγραφή των αναγκών κάθε χώρου ώστε να σας προτείνουμε οικονομικές και αποτελεσματικές λύσεις για την σωστή θέρμανση του χώρου σας.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή εγκατάσταση, λειτουργία και την συντήρηση συστημάτων θέρμανσης σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους στο Αίγιο και σε όλη την Αχαΐα.
 
  Μελέτες Θέρμανσης, κατασκευή, συντήρηση, επισκευές βλαβών  
  Εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανσης
  Εγκαταστάσεις και συντηρήσεις καλοριφέρ
  Εγκαταστάσεις αντλιών θερμότητας
​​​​​​​  Αυτονομίες κεντρικής θέρμανσης
 
 
Ανταποκρινόμαστε σε κάθε είδος συστήματος θέρμανσης πραγματοποιώντας τις απαραίτητες ενέργειες εγκατάστασης, επισκευής ή συντήρησης.

Στόχος μας είναι να σας προτείνουμε τη θέρμανση που ταιριάζει στο χώρο σας, ανάλογα με τη χρήση, το μέγεθος, την παλαιότητα και την τοποθεσία του, έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τα μέγιστα ενεργειακά επίπεδα καθώς και την μείωση των απωλειών θερμότητας.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αίγιο, το Διακοφτό, τα Καλάβρυτα και όλη την Αχαΐα κατόπιν συνεννόησης.