6946431753 Ελίκης & Καραϊσκάκη Γεώργιου 18, Αίγιο
hero image
 
 
 
 
 
ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
ΥΔΡΟTECH | Υδραυλικός - Υδραυλικές Εγκαταστάσεις Αίγιο Αχαΐα


Η ηλιακή ενέργεια αποτελεί μια από τις βασικότερες πηγές ενέργειας της χώρας μας η οποία διαθέτει ένα από τα καλύτερα κλίματα της μεσογείου με τις περισσότερες ημέρες του χρόνου να έχει ηλιοφάνεια, επομένως τα ηλιακά συστήματα σε κάθε σπίτι φροντίζουν για την εξοικονόμηση χρημάτων από το λογαριασμό του ρεύματος.

Τα ηλιακά συστήματα συλλέγουν την ηλιακή ακτινοβολία και στη συνέχεια τη μεταφέρουν με τη μορφή θερμότητας σε νερό, σε αέρα ή σε κάποιο άλλο ρευστό.

Η επιχείρησή μας “ΥΔΡΟTECH” η οποία βρίσκεται στο Αίγιο, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό την εγκατάσταση, επισκευή και συντήρηση ηλιακών συστημάτων στο Αίγιο και σε όλη την Αχαΐα.
 

 


 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την εγκατάσταση και αντικατάσταση ηλιακών συστημάτων διπλής και τριπλής ενέργειας καθώς και την επισκευή και συντήρηση του ηλιακού σας θερμοσίφωνα.
 
  Αλλαγή / αντικατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα
  Επισκευή ηλιακού θερμοσίφωνα
  Συμπλήρωμα υγρών 
  Αλλαγή / επισκευή διακόπτη και σωληνώσεων
​​​​​​​  Αλλαγή / αντικατάσταση μόνωσης των σωληνώσεων
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ
Με τη συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα προλαβαίνουμε βλάβες με μεγάλο χρηματικό κόστος. Για την σωστή λειτουργία του ηλιακού σας πρέπει να γίνεται η απαραίτητη συντήρηση κάθε 2 χρόνια.

Η έμπειρη ομάδα μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμη ώστε να αναλάβει την συντήρηση του θερμοσίφωνα σας εξυπηρετώντας άμεσα το Αίγιο και όλη την Αχαΐα.

 

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε την ιδανική λύση. Εξυπηρετούμε άμεσα το Αίγιο, το Διακοφτό, τα Καλάβρυτα και όλη την Αχαΐα κατόπιν συνεννόησης.